Uppgifter: Arsene Wenger tar över Real Madrid?

Uppgifter: Arsene Wenger tar över Real Madrid?

Kan erbjudas rollen

Arsenals tränare Arsene Wenger har fortfarande en oklar framtid framför sig, men kan komma att erbjudas jobbet som tränare för Real Madrid om hans landsman Zinedine Zidane inte skulle lyckas uppehålla lagets fina form.

Arsenaltränaren Arsene Wenger uppges fortfarande inte veta hur hans framtid ser ut, men enligt uppgifter till engelska Express kan fransmannen komma att ersätta landsmannen Zinedine Zidane som tränare för Real Madrid, om Zizou inte lyckas med att upprätthålla sin fina form. Wenger kommenterade situationen själv efter gårdagens match mot Manchester City, där Londonklubben spelade 2-2 på hemmaplan mot City.

– Jag älskar den här klubben. Jag vet inte hur länge jag kommer att vara här, sade Wenger.

– Jag är klar i mitt huvud, det är det viktigaste. Beslutet kommer snart. Vi är i en tuff kamp om topp fyra. Jag är professionell och jag har visat mycket lojalitet förr.

Medans det ser väldigt osäkert ut för Wengers del, har Zidanes lag gjort något bättre ifrån sig under den gångna säsongen och innehaver en förstaplats i La Liga. Dock är ännu ingenting klart, och Reals president Florentino Perez är känd för att avskeda tränare även om de har gjort bra ifrån sig och genererat pokaler. Perez skall ha försökt värva Wenger tidigare, men då har Wenger förlängt med Arsenal istället, dock verkar fransmannen vara intresserad av tränarjobbet i Madrid.

Arsenals nästa match är hemma mot West Ham på onsdag.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply