Uppgifter: Arsenal vill värva Thomas Partey i sommar

Uppgifter- Arsenal vill värva Thomas Partey i sommar

Thomas Partey till Arsenal?

Mittfältaren som vuxit ut till en stöttepelare i Atlético Madrid det senaste året finns på radarn hos flera engelska klubbar. Nu sägs Arsenal vara beredda att betala utköpsklausulen.

Under 2019 tog Thomas Partey en cementerad startplats på Atlético Madrids mittfält. Ghananen är en av de viktigaste spelarna för Diego Pablo Simeone men ännu har Thomas inte förlängt sitt kontrakt med Atlético. Den nuvarande överenskommelsen sträcker sig till och med sommaren 2023 med en utköpsklausul på 50 miljoner euro.

Spelaren har tidigare bekräftat att han förhandlar med Atlético om ett nytt kontrakt och att han vill stanna under en längre tid på Estadio Metropolitano, men ännu har de båda parterna kommit överens. Nu kommer Libertad Digital med uppgifter om att Arsenal är redo att betala de 50 miljoner euro som spelaren i skrivande stund har i utköpsklausul.

 ”Vill stanna i Atlético”

Spelarens agent Daniel Jiménez har tidigare uttalat sig om att Thomas vill stanna i Atlético och vara en viktig pjäs under Diego Pablo Simeone.

– Vi är väldigt lugna och det som händer just nu är precis det Thomas vill. Han vill spela och vara en viktig pjäs i Atlético. Vi kommer inte försöka förstöra detta på något sätt utan tar allt som det kommer, säger Daniel Jiménez till radiokanalen Onda Cero under torsdagskvällen.

Thomas gjorde A-lagsdebut i Atlético Madrid i slutet av november 2015 och har totalt spelat 148 ligamatcher där det blivit 15 mål för ghananen.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Atlético Madrids stjärnor

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply