Uppgifter: Arsenal uppehåller intresse för Julian Draxler

Uppgifter: Arsenal uppehåller intresse för Julian Draxler

Den tyske mittfältaren är fortfarande het

Julian Draxler uppges fortfarande vara intresserad av att lämna tyska VfL Wolfsburg, vilket har alarmerat Arsene Wenger och Arsenal, men de har konkurrens från bland annat italienska mästarna Juventus.

VfL Wolfburgs Julian Draxler imponerade för sitt Tyskland under sommarens EM-turnering, och fick många storklubbar att vända sina huvuden efter att den 23-årige mittfältaren varit en viktig kugge i den VM-vinnande truppen. Tyskarna hade en hel del skador och Draxler fick fylla in som en offensiv kraft, vilket han också gjorde med bravur. Redan i somras fick han flertalet erbjudanden och den unge tysken ville också lämna Wolfsburg, men han fick inte tillåtelse och det blev ingen flytt under sommaren. Redan då var bland annat Arsenal mycket intresserade av mittfältaren och intresset uppges inte ha svalnat.

Enligt den engelska tidningen The Sun skall Arsenal fortfarande uppehålla sitt intresse för Draxler, som förra året lyckades med att göra nio mål på 34 matcher men som under årets kampanj ännu inte har gjort ett enda mål eller assist på tio omgångar. Även femfaldiga italienska mästarna Juventus uppges vara mycket intresserade av att ersätta Paul Pogbas tomma plats med den unge tysken. Wolfsburgs sportdirektör Klaus Allofs har uttalat sig om situationen och det faktum att Draxler vill lämna den tyska klubben, som för närvarande enbart ligger fyra poäng över nedflyttningszonen.

– Historien hjälper varken honom eller Wolfsburg. Det var katastrofalt för spelaren. Vi kommer förmodligen att utvärdera situationen annorlunda nästa gång, och göra saker annorlunda nästa gång. Betyder detta att vi måste låta honom gå? Potentiellt, sade Allofs.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365