Uppgifter: Arsenal stärker intresset för Jordan Pickford

bet365
Uppgifter: Arsenal stärker intresset för Jordan Pickford
bet365

Sunderland-målvakten har imponerat

Arsenal uppges vara intresserade av att värva Sunderlands unge och extremt lovande målvaktstalang Jordan Pickford, som kommer från Sunderlands akademi, och kan ge det ett försök att värva 23-åringen i sommarens transferfönster.

Arsenal ser ut att förbereda sig inför sommarens transferfönster, då de kommer att behöva göra en hel del förändringar på sin lönelista och värva nytt om de vill se någonting ändras på i laget. Bland annat Alexis Sanchez kan lämna, likväl Mesut Özil. Alex Oxlade-Chamberlain är även han ett osäkert kort på huruvida han stannar eller inte och nu rapporteras det även om att andremålvakten David Ospina är på väg bort från klubben. Det har nämligen inte gått så bra för Arsenal den senaste tiden i vare sig Premier League eller Champions League.

Tränare Arsene Wenger, som även han hänger löst, försöker nu tillsammans med klubben att göra sitt bästa och styra upp det hela, och de har ögonen ute över hela transfermarknaden för att försöka förstärka laget på bästa möjliga sätt. En spelare som sägs ha dragit ögonen till sig från Arsenal-ledningen är Sunderlands målvakt Jordan Pickford, detta skriver engelska Daily Star.

Den blott 23-åringe engelsmannen, som kom upp genom Sunderlands akademi, har imponerat starkt under den gångna säsongen och har, utöver sin knäskada, spelat i princip varje match under den pågående säsongen. David Moyes, Pickfords nuvarande tränare, hyllar målvakten.

– Jordan är en fantastisk ung målvakt, och nu börjar han se ut som en fantastisk seniormålvakt också, även om han är ung, sade Moyes via Daily Star.

 

Det har hittills blivit 21 Premier League-matcher för Pickford, som missade ett antal matcher då han var skadad.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply