Uppgifter: Arsenal på jakt efter Hirving Lozano

Uppgifter: Arsenal på jakt efter Hirving Lozano

Lozano till Arsenal?

Den engelska huvudstadsklubben ska vara väldigt intresserade av ett köp av mexikanaren och en affär kan komma att bli av i sommar.

Mexiko överraskade många när man gjorde flera fina matcher i fotbolls-VM. Tillsammans med Vela och Chicharito var Lozano en av de som skulle göra mål i den mexikanska VM-truppen. Den snart 23-årige anfallaren har under det senaste halvåret funnits på radarn hos flera storklubbar och nu kommer uppgifter om att Arsenal ska ha hört av sig för en övergång. Enligt flera brittiska tidningen ska Gunners ha hört av sig till PSV Eindhoven för att höra sig för om hur mycket en prislapp ligger på.

Lozano anslöt till den holländska storklubben sommaren 2016 från Pachuca och har gjort en succéartad debutsäsong i Nederländerna. Totalt blev det 17 mål och 8 assist på 29 matcher och nu vill Gunners vara med i kampen om spelarens underskrift.

Det kommer inte bli varken lätt eller billigt att köpa loss mexikanaren. Anfallaren har kontrakt med PSV till och med sommaren 2023 samtidigt som även Liverpool. Chelsea och Real Madrid ska vara intresserade av att värva spelaren.

Det är oklart hur mycket en affär skulle komma att bli värd. Tidigare har det dock pratats om mellan 50 och 70 miljoner euro för spelarens tjänster.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365