Uppgifter: Arsenal och Tottenham slåss om Adrien Rabiot

Uppgifter Arsenal och Tottenham slåss om Adrien Rabiot

Inter Milan utmanar Londonklubbarna

Paris Saint-Germains centrale mittfältare Adrien Rabiot har tack vare sin utveckling på fotbollsplanen dragit åt sig mycket intresse, bland annat från Londonklubbarna Tottenham och Arsenal, och nu rapporteras det om att även Inter Milan är intresserade.

Paris Saint-Germain har varit aktiva på transfermarknaden under sommaren. De lyckades krossa världsrekordsumman i transfers då de värvade Neymar från Barcelona tidigare under transferfönstret, för att sedan toppa det genom att därtill värva fotbollsvärldens mest eftertraktade tonåring, Kylian Mbappe från Monaco.

Nu är de på nytt involverade i transferaffärer, men denna gång handlar det om en potentiell försäljning. Talksport rapporterar om att PSG-mittfältaren Adrien Rabiot är mycket eftertraktad av ett flertal stora klubbar i Europa. Premier League-klubben Arsenal har tidigare sagts vara intresserade av den franske mittfältaren, och deras Londonrivaler Tottenham sägs nu också ha gett sig in i leken. Även Serie A:s Inter Milan har visat starkt intresse för 22-åringens signatur.

Rabiots kontrakt går ut i juni 2019, och de intresserade klubbarna håller ögon och öron öppna för att se hur det går med en eventuell kontraktsförlängning. De engelska klubbarna är mycket intresserade av Rabiot, men kommer att få kämpa hårt med Inter, som enligt rapporter skall ha försökt värva fransmannen för tre år sedan, och nu kan gå all-in i januari-fönstret.

PSG sägs dock inte vara alltför intresserade av att sälja Rabiot, som har vuxit upp i klubben och är en egen produkt av PSG:s akademi.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply