bet365

Uppgifter: Arsenal närmar sig Miguel Almiron

Uppgifter: Arsenal närmar sig Miguel Almiron

Kan värva från Lanus

Miguel Almiron kan lämna Lanus i Argentina för att flytta till England. Spelaren är på väg att skriva på för Arsenal, enligt Fotbolltransfers.

Miguel Almiron var med om att vinna den argentinska ligan tillsammans med sina lagkamrater i Lanus i maj. Efter det blev spelaren uttagen i Paraguays spelartrupp till Copa America 2016. Nu kan paraguayanen runda av året med ett tredje stort ögonblick. Mittfältaren är nära att komma överens om ett avtal med Arsenal, uppger Fotbolltransfers. Det rapporteras att den engelska klubben för diskussioner med Lanus om att värva Almiron. Man vill helst få klart affären innan onsdag, då sommarens transferfönster stänger.

Almiron kopplades ihop med Inter tidigare under sommaren, men nu verkar det istället som att spelaren flyttar till England. Tidigare har det talats om att även Valencia och Fiorentina vill knyta till sig spelaren.

Om 22-åringen väljer att lämna Lanus innebär det att han endast representerade föreningen under ett års tid. Han kom till klubben i augusti 2015, efter att ha lämnat Cerro Porteño Paraguay.

Som Gustavo Gomez

Om Almiron flyttar till Europa går han i landsmannen Gustavo Gomez fotspår. Gomez spelade tillsammans med Almiron Lanus, men tidigare den här månaden skrev mittbacken på för Milan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365