Uppgifter: Arsenal lägger bud på Dusan Vlahovic

Uppgifter: Arsenal lägger bud på Dusan Vlahovic

Dusan Vlahovic är ett namn på mångas läppar efter att ha slagit igenom i Fiorentina. Serben jagas av flera klubbar och de senaste att anmäla sitt intresse är Arsenal.

35 mål på 88 matcher i Serie A. Det är siffror som gjort att flera av Europas största klubbar vill värva Dusan Vlahovic antingen i vinter eller nästa sommar. Flera namn har kopplats ihop med en värvning där framför allt Atlético Madrid och Tottenham ska sitta i förarsätet. Nu får man dock konkurrens då även Arsenal gått in i jakten på spelarens signatur.

Det är italienska Sky Sport som försäkrar om att Arsenal ska ha haft ett möte med Fiorentinas klubbledning och att man presenterat ett bud värt 80 miljoner euro. Engelsmännen vill köpa loss Vlahovic redan i januari månad och då spelaren inte vill förlänga sitt kontrakt med klubben överväger man att släppa honom. Sky menar även att Fiorentina ska vara positiva till budet men att man vill höra vad andra klubbar erbjuder innan man tar ett beslut. Samtidigt menar man att Fiorentina föredrar att sälja spelaren utomlands för att undvika en flytt till Juventus.

Även Juventus och Paris Saint-Germain har tidigare kopplats ihop med spelaren men det återstår att se vem det blir som lyckas övertyga 21-åringen och hans omgivning i vinter.

SE ÄVEN: Bekräftar: Anfallsstjärnan ville lämna Manchester United

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply