Uppgifter: Arsenal kommer allt närmre värvning av Perisic

Uppgifter: Arsenal kommer allt närmre värvning av Perisic

Perisic till Arsenal?

Den engelska huvudstadsklubben har flera namn man vill låna in under januari. Nu sägs man kolla allt närmre Ivan Perisic.

Arsenal har kopplats ihop med flera spelare under transferfönstret. Det senaste i mängden är Ivan Perisic men denna gång ser det ut att vara närmare än någonsin. Enligt italiensk media ska Gunners nämligen vara nära att hämta in Ivan Perisic på lån med köpoption till sommaren. Italienarna ska dock endast vara intresserade av en permanent övergång i januari.

Det är Sky Sport Italia som rapporterar om att de båda klubbarna ligger i förhandlingar. Det är dock oklart hur affären kommer se ut men spelaren själv ser fram emot att flytta till Premier League.

– Jag har alltid sagt att Premier League är en dröm och i fotboll är allt möjligt. Vi får se vad som händer i framtiden men för tillfället tänker jag endast på Inter, sa spelaren i november månad.

Manchester United har tidigare varit intresserad av spelaren under Jose Mourinhos tid i klubben men nu kan det istället alltså bli en flytt till Arsenal.

SE ÄVEN: Uppgifter: United nekar Arsenal-bud på Eric Bailly

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply