Uppgifter: Arsenal intresserade av Daniele Rugani

Uppgifter: Arsenal intresserade av Daniele Rugani

Rugani till Arsenal?

Mittbacken som inte ser ut att fortsätta i Juventus kan komma attl ämna för spel i Arsenal. Det skriver italiensk press under torsdagsmorgonen.

Arsenal fortsätter att bygga den trupp som man ska ha under den kommande säsongen. Värvningen av Nicolas Pepe ser ut att bli klar inom ett par dagar och jobbar Gunners på att förstärka försvarslinjen. Flera namn har kopplats ihop med en flytt till Emirates Stadium och det senaste att dyka upp är Daniele Rugani. Mittbacken har fått sparsamt med speltid under den gångna säsongen i Juventus och nu kan alltså en flytt till de brittiska öarna bli av.

Det är La Gazzetta dello Sport som skriver om en möjlig flytt för Rugani till Premier League och Arsenal. Enligt tidningen ska Unai Emery vilja låna in Rugani med en eventuell köpoption nästa sommar. Det är oklart om Juventus kommer att gå med på en låneaffär för 25-åringen samt hur mycket Arsenal är redo att betala för att få till en affär.

Enligt uppgifter ska Arsenal ha bett om ett lån av spelaren som skulle sträcka sig över de kommande två säsongerna. Juventus har dock tackat nej till det första erbjudandet.

SE ÄVEN: Marquinhos kan lämna PSG för spel i Juventus

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply