Uppgifter: Arsenal in i jakten på Rabiot

Uppgifter: Arsenal in i jakten på Rabiot

Rabiot till Arsenal?

Unai Emery sägs vilja återförenas med Adrien Rabiot i Arsenal. Detta efter att den franske mittfältaren bestämt sig för att inte skriva på ett nytt kontrakt med Paris Saint-Germain.

Arsenal lånade för några sedan in Denis Suarez från FC Barcelona. Den spanska storklubben har en köpoption på Suárez om man vill efter säsongen men detta kan inte vara den enda spelaren som kan ansluta permanent till Gunners i sommar. Nu kommer nämligen uppgifter om att Arsenal är vädigt intresserade av att knyta till sig Adrien Rabiot. Fransmannen har tackat nej till att förlänga med PSG och sägs nu prata med flertalet klubbar och det återstår att se var han hamnar i sommar.

Det är främst FC Barcelona som ska vara intresserade av Rabiot. Spelarens mamma, tillika agent, ska nämligen ha varit på plats i Barcelona för att förhandla om ett kontrakt men ännu har inget offentliggjorts. Förutom Barca ska även Liverpool ha visat intresse men nu har en ny klubb lagt sig in i jakten på spelarens signatur. Enligt brittisk press ska även Arsenal med Unai Emery i spetsen vara väldigt intresserade av spelarens tjänster. Rabiot kan därmed återförenas med Emery efter tiden tillsammans på Parc des Princes.

Det är The Times som rapporterar om Gunners intresse och det återstår att se var fransmannen hamnar när innan säsongen 2019-2020 drar igång.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Rabiot i PSG

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply