Uppgifter: Arsenal har lagt bud på Toni Kroos

Uppgifter: Arsenal har lagt bud på Toni Kroos

Manchester United också intresserade av tysken

Arsenal skall enligt rapport ha lagt ett bud på Real Madrids Toni Kroos, som även är av stort intresse för Manchester United inför sommarens transferfönster.

Arsenal skall ha lagt ett bud på Toni Kroos rapporterar den spanska publikationen AS. Enligt uppgifter så skall 26-åringen ha fått ett nummer av erbjudande där Arsenal står främst för att visa sitt intresse för världsmästaren. Kroos har ett kontrakt hos Real Madrid tills 2020 men det är många som har tippat att han kommer att lämna La Liga till sommaren. Enligt rapporter från tidigare i mars sägs det att tysken skulle få ett bud på 40 miljoner pund från Manchester United till sommaren, som också sedan tidigare rapporterat är intresserade av spelaren, men det ser ut som att Arsenal kan ha hunnit före med att ta första steget i affären.

Arsene Wenger sägs vara målmedveten inför sommarens transferfönster och vilja förnya sin trupp efter att ha blivit utspelade ur FA cupen av Watford och för närvarande ligger de hela 11 poäng efter serieledarna Leicester i Premier League. Med tanke på all press som Wenger har på sig kommer han vilja addera stora namn till truppen. Även United kommer att fokusera på stora förändrar i lagbygge efter att de åkte ur Champions League i gruppspelet.

Kroos har gjort 32 matcher för Real Madrid den här säsongen, med 1 mål och 9 assists. Kroos kom till Real Madrid 2014 från Bayern München, där han kom fram som spelare. Med Bayern har han fått vinna Bundesliga 3 gånger, tyska cupen 3 gånger och Champions League 1 gång. Kroos spelar även för det tyska landslaget och var med i det lag som kom att vinna VM 2014.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply