Uppgifter: Arsenal ger upp i jakten på Steven N’Zonzi

Uppgifter: Arsenal ger upp i jakten på Steven N’Zonzi

Ingen N’Zonzi för Arsenal i sommar

Den engelska huvudstadsklubben ska ha gett upp i jakten på att värva fransmannen. Samtidigt har man även redan hämtat flertalet mittfältare under sommaren.

En av de klubbar som sett ut att vara mest intresserade av att värva fransmannen Steven N’Zonzi har dragit sig ur. Det är Arsenal med Unai Emery i spetsen som inte längre sägs ha något intresse att värva mittfältaren. Med drygt tre veckor kvar av det engelska transferfönstret sägs Arsenal inte ha några intentioner på att värva fler spelare. Det bekräftar tränaren under lördagen.

– Idag har vi en bra trupp. Vi kanske kommer att hämta in någon spelare om möjligheten finns men Arsenal har gjort flera ansträngningar för att värva spelare och jag är nöjd. Skulle någon ny spelare komma hit är det troligtvis någon talang som kommer att lånas ut för att utvecklas. I detta nu är truppen komplett, säger den före detta Sevilla-tränaren.

Tidigare under sommaren har Arsenal köpt spelare som Leno, Guendouzi, Lichtsteiner, Sokratis och Lucas Torreira.

Pressar Sevilla för att lämna

Under det senaste året har Steven N’Zonzi varit ett namn många pratat om. Efter att ha blivit utfryst av den före detta tränaren Eduardo Berizzo och därefter pressat Sevilla för att acceptera ett bud från Premier League ser det nu inte ut att bli någon flytt. Arsenal ser dock inte ut att presentera något bud samtidigt som Tottenham inte heller har samma intresse för spelaren som tidigare.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply