Uppgifter: Arsenal ger inte upp i jakten på Juan Mata

Uppgifter: Arsenal ger inte upp i jakten på Juan Mata

Juan Mata till Arsenal?

Spanjoren vars kontrakt går ut efter säsongen kan komma att skriva på för Arsenal. Det skriver brittisk press under fredagsförmiddagen.

Det är långt ifrån klart var Juan Mata kommer att spela sin fotboll under säsongen 2019/2020. Spanjoren sitter på ett utgående kontrakt med Manchester United och flera klubbar har visat intresse för att knyta till sig mittfältaren. Det är framför allt Arsenal som ska vara intresserade av att hämta in Mata. Emery känner spelaren sedan deras tid i Valencia i La Liga och nu kan de återförenas på Emirates Stadium.

Jose Mourinho räknar med Mata och portugisen hoppas att mittfältaren förlänger sitt kontrakt med Old Trafford-klubben så snabbt som möjligt.

Det återstår att se var Mata spelar sin fotboll nästa säsong. Detta då det även ska finnas intresse från flertalet klubbar i La Liga att knyta till sig 30-åringen antingen i vinter eller nästa sommar. Även Juventus ska ha fått upp ögonen för spelarens situation och sägs erbjuda ett kontrakt från och med juni 2019.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365