Uppgifter: Arsenal går in för Juan Cuadrado

Uppgifter Arsenal går in för Juan Cuadrado

Cuadrado har tidigare PL-erfarenhet

Arsenal sägs vara beredda att stärka sin trupp i vinterns transferfönster efter en svag inledning på säsongen, och Juventus högerytter Juan Cuadrado skall vara av stort intresse för Londonklubben.

Arsenal hade målet att värva in flertalet spelare under sommarens transferfönster, så som Sead Kolasinac och Alexandre Lacazette, men förlorade också striden om flera spelare, som Riyad Mahrez och Thomas Lemar. Enligt uppgifter till engelska tidningen The Sun skall Arsenal nu ha droppat tankarna om att värva Lemar från Monaco.

Istället uppger tidningen att Londonklubben har sina ögon på Juan Cuadrado. Den colombianske yttern spelar för närvarande för Juventus, där han har gjort väldigt bra ifrån sig och har fått mycket uppskattning. Cuadrado har tidigare spelat i Chelsea och har således spenderat en del tid på Stamford Bridge och i Premier League, men lyckades aldrig visa sina kvalitéer. Nu kan han tänkas återvända till den engelska ligan, men till en annan del av London.

Arsenal har fortfarande Mesut Özil och Alexis Sanchez på sin lönelista, men ingen av de båda anfallarna har ännu skrivit under en förlängning, och kan komma att lämna klubben.

Cuadrado har hittills fått starta två matcher för Juventus och har bidragit med ett mål.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply