Uppgifter: Arsenal beredda att sälja Lacazette

Uppgifter- ARsenal beredda att sälja Lacazette

Lacazette kan lämna Arsenal i sommar

Fransmannen har vid flertalet tillfällen kopplats ihop med en flytt från Emirates Stadium. Nu kan fransmannen vara inne på sina sista månader i klubben.

Arsenal jobbar hårt för att behålla Pierre-Emerick Aubameyang som stått för en stor del av lagets mål denna säsong. Det är dock inte lika klart hur det blir med Alexandre Lacazette. 28-åringens framtid i klubben är oklar samtidigt som flera klubbar visat intresse för anfallaren.

Nu kommer uppgifter om att Mikel Arteta är beredd att släppa fransmannen efter säsongen. Trots att Lacazette sitter på ett kontrakt till och med sommaren 2022 kan Gunners nu göra sig av med spelaren. Spansk press skriver att Arsenal är beredda att sälja Lacazette och att Atlético Madrid är intresserade av att köpa spelaren. Los Colchoneros ska se Lacazette som en ersättare till Diego Costa som kan lämna för spel i Serie A i sommar.

Det är den Madridbaserade tidningen Diario AS som skriver om de båda klubbarnas intentioner samtidigt som spelaren ska vara positivt inställd till en flytt.

Denna säsong har det blivit 9 mål och 3 assist på 26 matcher för Lacazette i Arsenal.

SE ÄVEN: Gary Neville avslöjar: “Arsenal var mitt förstaval”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply