United ställer in siktet på två colombianer

Jackson Martinez och Carlos Bacca jagas av United

Manchester Uniteds jakt på en ny anfallare är ett hett ämne i England just nu.

Louis van Gaal och hans Manchester United vill förstärka truppen rejält till nästa säsong. Däribland med en ny målskytt som van Gaal nu tycks leta aktivt efter. Både Portos Jackson Martinez och Sevillas Carlos Bacca nämns nu nämligen av flertalet engelska tidningar finnas med på Uniteds radar.

Ger sig in i kampen om Jackson Martinez

28-årige Jackson Martinez, som haft en väldigt bra säsong i Porto, sägs stå högt upp på Uniteds- men också många andra klubbars önskelista. Bland annat har Arsenal – utöver United – länge varit ute efter 28-åringens tjänster och under våren lett jakten på honom. Denna ledning ser man nu dock ut att kunna tappa då United, av The Express, uppges vara beredda att lägga ett bud på 25 miljoner pund för Martinez.

Bacca också ett alternativ

Kampen om Martinez kan däremot bli för svår för United att vinna och klubben har i vetskap om detta förberett sig för att lägga bud på andra kandidater också. En av de man tittar på, utöver Martinez, är Sevillas 28-årige målspruta Carlos Bacca, som enligt Metro är nära att påbörja förhandlingar med United. Klubben från Manchester sägs nämligen vara redo att lägga ett bud på 21,3 miljoner pund. Ett bud som uppges räcka för att få Europa League-vinnarna Sevilla att släppa iväg sin stjärna till United.

 

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply