Unai Emery: Tror Ramsey stannar

Unai Emery Tror Ramsey stannar

Chelsea intresserade av Ramsey

Spelaren vars kontrakt går ut efter nästa säsong kan komma att lämna för spel i Chelsea. Det skriver brittisk press under fredagsmorgonen.

Det har varit fram och tillbaka när det kommer till Aaron Ramseys framtid. Spelarens kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2019 men redan under sommaren kan en flytt komma att bli av. I Arsenal-lägret har man tidigare varit optimistiska när det kommer till en förlängning med spelaren, men nu skriver brittisk press att Chelsea har gett sig in i jakten på 27-åringen. Inte minst ska Arsenal erbjuda en bättre lön till spelaren.

“Stannar i klubben”

LÄS ÄVEN: Diamond League på TV

Men samtidigt som stjärnan ryktas bort från klubben så ska den nye tränaren Unai Emery vara säkrare på att Aaron Ramsey väljer att stanna istället.

I en intervju, som återberättas av brittiska Sky Sports, så påstår den baskiske tränaren att Ramsey kommer stanna. Han säger att det förstås är svårt att veta hur en spelare tänker, inte minst i den här tiden där fotbollen har för stora pengar, me att (Unai Emery) ändå tror att spelaren kommer att stanna kvar till slut.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply