Trots fiaskosäsongen – Stan Kronenke vägrar lämna Arsenal

Stan Kronenke vill inte lämna Arsenal – kommer aldrig sälja

Många fans vill se nya ansikten i Arsenal. Både när det kommer till tränarbänken och på planen. Men även när det gäller folket som finns i styrelsen. En av dessa är den amerikanska affärsmannen, tillika ägare av klubben, Stan Kronenke.

Arsenal har stått för sin sämsta säsong i Premier League sedan Arsene Wenger tog över klubben säsongen 1996/1997. Det här innebär att den engelska huvudstadsklubben kommer att missa Champions League, och det är just den biten som har retat upp många av fansen.

London-klubben vill nu se ansikten bytas ut i klubben. Ett av dessa är tränaren Arsene Wenger. Fransmannens framtid är just nu osäker.

Stan Kronenke vill inte lämna Arsenal

En annan är superstjärnan Alexis Sanchez som just nu kan vara på väg att gå till Bayern Munchen. Han vill dock fansen ha kvar i klubben. Någon dock inte alls är lika populär är Stan Kronenke, klubbens ägare. Det finns många supportrar i Arsenal som vill att han säljer, något han dock vägrar göra enligt sig själv.

– Jag har aldrig haft en plan på att sälja klubben, och jag kommer inte ha det i framtiden heller, säger Kronkenke enligt engelska Sky Sports.

– Klubben går bra ekonomiskt och att vi missar Champions League en säsong innebär inte världens slut. Vi får fortsätta att kämpa, säger amerikanen, som vägrar att prata om Wengers framtid.

Trots fiaskosäsongen - Stan Kronenke vägrar lämna Arsenal

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365