Szczesny: ”Återvända till Arsenal? Jag lever i nuet”

Szczesny: "Återvända till Arsenal? Jag lever i nuet"

Arsenal-målvakten ser osäkert på framtiden

Arsenals målvakt Wojciech Szczęsny, för närvarande utlånad till italienska Roma, ser mycket osäkert på framtiden och en återkomst till Londonklubben, då han fokuserar på nuet och matcherna framför sig med den italienska klubben.

Wojciech Szczęsny har tillhört Arsenal sedan 2006, och gjorde sin professionella debut i klubben 2009, vid 19 års ålder. Sedan dess har han tillhört klubben och ses på av många supportrar som något av en legendar som alltid har försvarat klubben. Men förra året skickades han iväg på lån till italienska AS Roma, detta efter att Arsenal värvat in den gamle veteranmålvakten Petr Cech från Londonkonkurrenterna Chelsea, som tog Szczęsnys plats i laget. Sedan dess har polacken spelat i Italien, dit han blev skickad på lån, och verkar trivas i den italienska klubben Roma, och på frågan om huruvida han kommer att återvända till London och Arsenal ger han ett tveksamt svar.

– Återvända till Arsenal? Jag lever i nuet, och jag vill inte ha ett så långt tidsspann i min backspegel, sade Szczęsny via TMW.

Lazio gör en toppensäsong medans vi slösar en del relevanta chanser. Vi skulle ha kunnat fått mer än en poäng mot dem. Om du frågar mig vilket lag som är bättre så behöver jag inte tveka över att säga att det är vi, men vi måste visa det på planen. Och jag hoppas att vi kommer vara fyra poäng över dem på söndagskvällen, avslutade Szczęsny.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply