Skräcksiffrorna bakom Arsenals storförlust mot Bayern München

bet365
Skräcksiffrorna bakom Arsenals storförlust mot Bayern München

Skrämmande siffror bakom storförlusten

Det blev ingen rolig kväll för Arsenal i München under gårdagskvällen. Silly Season Sverige har siffrorna bakom det som till slut blev en 5-1-förlust mot Bayern München i det första åttondelsfinalsmötet. 

Säg 5-1 i dag och de flesta Arsenalsupportrar ryser förmodligen till och minns tillbaka till gårdagens debacle i åttondelsfinalen mot Bayern München. Men det finns fler skrämmande siffror att redovisa efter storförlusten. Siffror som Silly Season Sverige med hjälp av ett antal källor tagit fram.

Arsenals jätteförlust i siffror:
11:
Var antalet minuter som inhoppande Gabriel Paulista behövde på planen innan Bayern kunde gå från 1-1 till 4-1 när Laurent Koscielny utgick skadad.
0: 
Var antalet lyckade tacklingar Arsenals bollvinnare Francis Coqeulin bidrog med under matchen.
6: Var antalet lyckade passningar fransmannen fick igenom. Jämför det med Bayern Münchens Xabi Alonso som hade 100 lyckade.
20 – 20: Skulle kunna vara resultatet i en målsnål handbollsmatch. I den här matchen blev det slutresultatet när Arsenals assistmakare Mesut Özil ställdes mot Bayerns målvakt Manuel Neuer i antalet passningar under drabbningen.
502: Var så många fler passningar Bayern München slog än Arsenal under matchen.
200 mål: Antalet mål Arsenal släppt in i Champions League. Fler än någon annat engelskt lag.

Arsenal ställs på måndag mot Sutton United i FA-cupen. Det mesta talar för att det finns betydligt positivare siffror för Londonlaget att redovisa efter den matchen.

MISSA INTE – MER OM ARSENAL:
– Så ser Wengers framtid ut efter fiaskot
– Allt om Arsenal – gå till vår Arsenalsida
 Så mycket tjänar Arsenal-stjärnorna – se hela lönelistan

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply