Samir Nasri kan flytta till Kina i sommar

Samir Nasri kan flytta till Kina i sommar

Shanghai Shenhua vill värva Samir Nasri

Fransmannen som har ett kontrakt med Manchester City till och med sommaren 2019 kan vara på väg att lämna Premier League. Detta för spel i Kina där Shanghai Shenhua är intresserade.

I maj månad lämnade Samir Nasri Sevilla efter att ha varit på lån i den spanska klubben under vårsäsongen. Andaluserna slutade på fjärde plats i La Liga och efter att ha åkt ut i åttondelsfinal mot Leicester City var säsongen över. Det blir ingen fortsättning för Nasri i Sevilla där även lagets tränare Jorge Sampaoli lämnar då han tagit över det argentinska landslaget och nu är det oklart var Samir Nasri kommer spela nästa säsong. Spelaren har kontrakt med City till och med sommaren 2019 men då Pep Guardiola inte räknar med spelaren tvingas Nasri vända blickarna mot ett annat håll.

Det är dock inte ont om erbjudande för Nasri om mittfältaren skulle vilja byta klubb i sommar. Den före detta Arsenal-spelaren har nämligen vid flera tillfällen kopplats ihop med en flytt till turkiska Süper Lig där flera klubbar ska ha visat intresse. Det senaste laget att visa intresse för Nasri är dock en kinesisk klubb. Enligt TMW ska Shanghai Shenhua vara beredda att värva spelaren samt ge honom en lön på hela 16,2 miljoner euro per säsong.

I vintras pratades det även om att Hebei Fortune vill värva Samir Nasri. Det återstår att se vilken som blir nästa destination, men en sak är säker, det blir ingen lugn sommar för Nasri som under de senaste säsongerna haft svårt att passa in i något lag. Speciellt då den snart 30-årige mittfältaren dras med disciplinära problem.

Samir Nasri kan flytta till Kina i sommar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply