Real Madrid i kontakt om William Carvalho

Benítez prioriterar mittfältsvärvning

Efter att Real Madrid lagt värvningsplanerna för David De Gea ska man nu vara intresserade av att förstärka mittfältet till nästa säsong, detta med William Carvalho från Sporting Clube.

Rafael Benitez i kontrakt om William Carvalho”, så skriver spanska Diario Marca under lördagen. Enligt tidningen ska tränaren ha kontaktat både Sporting och spelaren själv för att höra sig för om en övergång och spanjoren ska enligt uppgifter ha fått positiva svar från båda parterna. Det kommer dock inte bli billigt för den spanska huvudstadsklubben att värva 23-åringen. Spelarens klausul ligger på 45 miljoner euro och de grönvita portugiserna har inga tankar på att släppa spelaren för en mindre summa.

En av anledningarna till att man hänvisar till spelarens klausul är även att flera klubbar jagar Carvalho. Lag som Arsenal, Chelsea, AS Monaco, Valencia och AS Roma ska redan ha lagt bud på mittfältaren vilket gör att spelarens klubb gör allt för att få ut så mycket pengar som möjligt från affären.

Förlorade finalen i U21-EM

Tidigare i sommar deltog Carvalho i U21-EM där man tog sig till final. För spelarens del var det ingen succéturneringen för varje honom själv eller för det portugisiska laget. Carvalho lämnade lyckat att önska samtidigt som hans lag åkte ut i finalen mot Sverige efter en dramatisk straffläggning.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply