bet365
bet365

Ranieri ser inte Leicester som favoriter i titelstriden

Ranieri: "Vi är inte favoriter"

Ranieri ser andra lag som mer favorittippade än sitt eget

Leicesters italienska tränare anser att Manchester City, Arsenal och Tottenham ska ses som titelfavoriter.

Med 14 omgångar kvar att spela är det överraskningslaget Leicester City som befinner sig på förstaplatsen. Tre poäng före Manchester City, och fem poäng före Arsenal och Tottenham. Ändå anser lagets tränare Claudio Ranieri att laget inte är favoriter i guldstriden.

– De andra är favoriter. Vi är fortfarande underdogs, säger Ranieri enligt Sky Sports.

– Vilka som kommer att vinna? Det bästa laget.

I den fortsatta kampen om Premier League-titeln möter Ranieris mannar Manchester City på bortaplan i morgon. En tuff uppgift enligt Leicesters tränare.

– Vi är förberedda på att det kommer vara ännu en tuff match. Men från och med nu, till slutet, kommer det bara vara svåra matcher, säger Ranieri enligt Sky Sports.

– Det kommer att vara en öppen match. De vill vinna, och det vill vi också. Om vi vinner kan vi skapa ett avstånd till dem andra lagen i toppen.

I och med lördagens toppmöte fick Ranieri svara på en fråga om de två lagens stora målskyttar, Jamie Vardy och Sergio Aguero. Vem skulle han helst vilja ha i sitt lag?

– Jag skulle ha med båda två. De kan spela tillsammans, det vore fantastiskt, säger Ranieri enligt Sky Sports.

På lördag klockan 13.45 får vi se vem och vilka som är bäst. Vardy eller Aguero. Leicester eller Manchester City. Och vi kanske även får reda på vilket av de två lagen som ska räknas som favoriter i jakten på Premier League-trofén.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply