Ramsey till Real Madrid?

Ramsey till Real Madrid

Uppgifter om chockbud: Ramsey till Madrid?

Det är Sun On Sunday som kommer med de oväntade uppgifterna om att Aaron Ramsey kan vara på väg till Real Madrid.

Real Madrid har inte haft den höst som klubben hoppats på. Det samtidigt som Ramsey uppges vara på väg bort från Arsenal redan i vinter, för att kunna ge London-klubben pengar vid en försäljning. Den mattematiken kan nu ta walesaren hela vägen till Madrid, skriver Sun On Sunday, även om uppgifterna bör tas med en nypa salt.

Kan det blir Serie A?

SE HÄR: Höga lönerna i Real Madrid

Men samtidigt nu kommer rykten om att Arsenal ska vara beredda på att släppa iväg sin mittfältsstjärna Ramsey, och gärna skyndar på processen om att walesaren ska lämna.

Ja, det låter kanske konstigt. Att den förre stortalangen nu nästan ska tvingas bort från klubben. Men enligt The Sun finns det dock anledningar till varför.

Det beror på att London-klubben i praktiken vet om att Ramsey kommer att lämna. Och då hans kontrakt går ut till sommaren, så innebär det att han lämnar utan kostnad. För Arsenals del vore det då idealt att han Ramsey lämnade i vinter, till Juve som är intresserade, för då kan London-laget få betalt för honom. Samtidigt som Arsenal själva kan börja sikta sig in på PSG:s Adrien Rabiot.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply