Ramsey med flera klubbar intresserade

Ramsey med flera klubbar intresserade

Hett intresse kring Ramsey

Aaron Ramsey är het på transfermarknaden just, och många klubbar verkar vilja lägga vantarna på den 27-årige mittfältaren i Arsenal.

Vi får se var Aaron Ramsey kommer hamna till slut, men just nu finns det i alla fall ett antal alternativ. Inte minst så handlar det om att rivalen och tillika Premier League-klubben Everton ska vara ute efter att köpa loss Arsenal-profilen.

Det är annars framför allt Manchester United som visat sitt intresse för Ramsey och man har tidigare presenterat tre bud för att försöka att få över spelaren till Old Trafford i vinter. Nu kommer brittisk press med uppgifter om att United kommer att försöka på nytt för att få till en övergång.

Kina – eller el Clasico?

SE HÄR: Arsenals fina löner

Men det lag finns ännu är intresserade. Nyligen blev det ju klart att Ramsey, var kontrakt går ut till sommaren, inte kommer att förlänga med London-klubben.

Mittfältaren, som för några år sedan sågs som en av de större talangerna, är då fri att prata med vilken klubb han än vill i januari, där det inte minst ryktats om så väl Barcelona som Real Madrid. Samtidigt som även klubbar i den kinesiska Superligan ska visat intresse  för 27-åringen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply