Premier Leaguetrio jagar Marcelo Brozovic

Premier Leaguetrio jagar Marcelo Brozovic

Inför det stundande transferfönstret

Inter Milans mittfältare Marcelo Brozovic har blivit identifierad som en prioritetsvärvning av såväl Tottenham som Chelsea och Arsenal och Londonklubbarna vill alla ha mittfältaren som inte får någon speltid under nye tränaren.

Marcelo Brozovic är en eftertraktad spelare på transfermarknaden för tillfället. Enligt rapporter från TMW så skall flera stora klubbar vara intresserade av den kroatiske mittfältaren, med de stora Londonklubbarna Tottenham, Chelsea och Arsenal som alla sägs vara extremt intresserade. Med det uppkommande transferfönstret, som öppnar i januari, finns det en bra möjlighet för att försöka sig på en affär för kroaten.

Läget för den kroatiske landslagsmannen i sin nuvarande klubb Inter Milan är inte ideal, då Brozovic kämpar för att få speltid överhuvudtaget under den nye tränaren Frank de Boer. Hittills under säsongen har det blivit en Serie A-match och en Europa Leaguematch för 23åringen och detta kan komma att göra honom ännu mer mån om att flytta till en ny klubb, som ger honom speltid.

Brozovic började sin karriär i Hrvatski Dragovoljac 2010, innan han ett år senare gick över till Lokomotiva. Efter ett år där blev det Dinamo Zagreb och den unge kroaten kom in som en ersättare för Milan Badelj, som då gick till Hamburg och som nu ryktas vara på väg till London och Tottenham. I Dinamo Zagreb stannade han till 2015 innan det blev en övergång till Serie A och Inter, där han nu har blivit i princip utfryst och utan möjlighet att få spela.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply