Pep Guardiola vill värva Oxlade-Chamberlain och Gündogan till City

Pep Guardiola vill värva Oxlade-Chamberlain och Gündogan till City

Oxlade-Chamerlain och Gündogan i Citys sikte

På onsdagsmorgonen rapporterar engelsk och tysk media att Pep Guardiola har bestämt sig för två spelare han vill värva till City i sommar, Alex Oxlade-Chamberlain och Ilkay Gündogan.

Ända sen det stod klart att Pep Guardiola tar över Manchester City har det ryktats om vilka spelare som den spanska tränaren ska vilja hämta in till sin nya klubb. Namn som David AlabaDouglas Costa och Manuel Neuer sägs finnas på Guardiolas lista och har det dykt upp två nya namn som kan komma att lämna sina klubbar för att ansluta till Manchester City i sommar.

The Times har i dagens upplaga en exklusiv artikel av en tidningens mest profilerade skribenter, Henry Winter där de menar att Alex Oxlade-Chamberlain ska vara aktuell för en flytt till Etihad Stadium, en flytt som flertalet Gunners-spelare tidigare gjort. Spelarens kontrakt går ut 2018 men har drabbats av flertalet skador under sin karriär och sägs därför inte vara omöjlig att köpa loss då Arsenal anser att det inte kan vara värt att satsa på spelaren.

Ett annat namn som kopplas ihop med Eastlands-klubben är Borussia DortmundIlkay Gündogan som växt ut till en av de bästa spelarna i Bundesliga. Det är den tyska tabloiden Bild som kommer med uppgifterna och Guardiola känner till spelaren väl efter tiden i den tyska ligan.

 

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365