Özil tackade nej – till enorma bud

Özil tackade nej - till enorma bud

Storstjärnan har tackar nej till monsterbud

Att Özil varit på väg bort från Arsenal har det ryktats om ett längre tag nu. Men nya uppgifter är att den före tyske landslagsmannen tackat nej till flera enorma bud.

Inte minst har det pratats om några av de större europeiska fotbollsklubbarna. Men vad det gäller de allra största erbjudandena så har de kommit från Asien. Även om det inte gås in på några detaljer, så verkar det handla om några riktigt enorma prislappar.

– Det kom in några enorma erbjudande, säger spelarens agent Erkut Sogut som menar på att pengar inte är allt.

Funnits en spricka i truppen?

SE HÄR: Arsenal-spelarnas löner

Det har ryktats om att det funnits en spricka i Arsenals trupp. Inte minst mellan storstjärnan Mesut Özil och den nye tränaren Unai Emery. Det handlar då om rykten som florerat sedan inledningen av säsongen. Något som i sin tur gjort att det pratas om att Özil eventuell kan komma att lämna kubben. Men, nu kommer andra uppgifter.

För enligt trovärdiga Sky Sports säger tränaren själv, Unai Emery, att han inte har haft några problem, eller har nu för den delen, med Özil. Dock har det redan blossat upp många flyttrykten för det kommande januarifönstret. Inte minst från några rivaler i den högsta ligan i Storbritannien.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply