Özil kan gå till Barcelona

Özil kan gå till Barcelona

Arsenal-stjärnan kan gå till Barca

Mesut Özil är på väg att bli en av få spelare som först representerade Real Madrid, för att sedan hamna i Barcelona. Det uppger engelsk press under dagen, samtidigt som man skriver att övergången skulle kunna ske redan i januari.

Arsenal är på väg att förlora båda sina två storstjärnor. För Alexis Sanchez har ju ryktats bort från London-klubben ett längre tag nu. Att Även Mesut Özil skulle vara på väg bort är ingen nyhet. Premier League-laget verkar dock inte vara allt för sugna på att släppa superstjärnorna.

Det är dock inget som kommer att stoppa båda från att kunna lämna inom kort, då kontrakten går ut i sommar. Det innebär att ”Gunners” har tre olika valmöjligheter.

Kan gå redan i januari

SE ÄVEN: Barcelona löner

Antingen så ser man till att förnya kontraktet, eller så kan båda spelarna lämna gratis till sommaren. Men det går att också att genomföra försäljningarna redan under vinterfönstret. Det här är ju något som många tror är en rimlig chans.

Bland annat eftersom storklubbarna kan köpa in stjärnorna, då de inte spelat Champions League med Arsenal i år, då klubben spelar i Europa League. Daily Mail skriver att Barcelona nu ska vara nära en värvning av stjärnan, vilket hade slutat med en så kallad förbjuden övergång. Ryktena har nu rört upp heta känslor bland fansen till Real Madrid och FC Barcelona, inte minst på olika sociala medier.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply