Officiellt: Grzegorz Krychowiak klar för Paris Saint-Germain

PSG värvar ny mittfältsstjärna

Paris Saint-Germain rustar rejält inför nästa säsong. För ett par dagar sedan gjorde man klart med Hatem Ben Arfa från ligakonkurrenten Nice. Idag presenterade klubben Sevillas mittfältsturbo Grzegorz Krychowiak på sin hemsida. 

Transferfönstret har bara öppnat men Paris Saint-Germain har redan hunnit med två stora affärer. På fönstrets första dag gjorde man klart med Hatem Ben Arfa och idag, på fönstrets tredje dag, har man gjort klart med den polske landslagsmannen Grzegorz Krychowiak. Den 26-årige EM-spelaren har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig till 2021 med den franska klubben och övergångssumman uppges ligga på 280 miljoner kronor.

Grzegorz Krychowiak har spenderat de två senaste säsongerna i spanska Sevilla och har varit mycket uppskattad med sitt fina tvåvägsspel på mittfältet. Insatser som fått flera klubbar intresserade. Förutom Paris Saint-Germain har även Arsenal kopplats ihop med spelaren.

För Polens del slutade sommarens EM-turnering med respass mot Portugal i kvartsfinalen. Men mittfältaren har varit lagets kanske bästa spelare och togs bland ut i Silly Season Sveriges startelva med de bästa spelarna från turneringens gruppspel.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply