Officiellt: Gedion Zelalem lånas ut till holländsk klubb

bet365
Officiellt Gedion Zelelem lånas ut till holländsk klubb
bet365

Arsenaltalangen klar för ett halvår i holländska VVV Venlo.

Gedion Zelalem har ryktats bort från Arsenal under januari och nu står det klart att klubben väljer att låna ut spelaren till VVV Venlo i den holländska andradivisionen.

Ända sedan Gedion Zelalem först slog igenom i Arsenal som 16-åring har fansen väntat på att få se den unge talangen i a-laget. Men trots ett par säsonger på lån, hos bland andra skottska Glasgow Rangers, verkar managern Arsene Wenger fortfarande inte tycka att den amerikanske innermittfältaren är redo.

Tidigare under månaden kunde vi rapportera om att den tyska storklubben Borussia Dortmund hört sig för angående spelare. Men sedan dess har det varit tyst och Arsene Wenger har sagt att han endast vill låna ut spelaren i det här skedet. Och idag stod det alltså klart att 20-årige Zelalem lånas ut till VVV Venlo, som leder den holländska andradivisionen. Sportchefen Stan Valckx säger till hemsidan:

– ”Vi frågade först vår samarbetsklubb West Ham om de hade några spelare tillgängliga men det fanns inga som matchade det vi sökte. Därför blev vi mycket glada när det här tillfället öppnade sig. Vi välkomnar Gedion och han kommer att bidra till att göra vårt lag starkare”.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply