Officiellt: Gabriel Paulista till Valencia

 Officiellt: Gabriel Paulista till Valencia

Valencia värvar Murillo också

Det har nu blivit officiellt att Arsenals försvarsstjärna Gabriel Paulista går över till La liga-klubben Valencia CF på ett femårskontrakt, och det gör den 26-årige brassen tillsammans med Inter Milans Jeison Murillo.

Arsenals brasilianske försvarare Gabriel Paulista lämnar klubben och går till Valencia CF, gör klubben klart på sin officiella hemsida. Den 26-årige försvararen hade en stadig säsong i Londonklubben, där han spelat sedan 2015. Paulista började sin karriär i brasilianska Taboão, och kom till Europa och Villareal 2013. Efter att ha samlat La Liga-erfarenhet slöt han upp med Arsenal, men återvänder nu till den spanska ligan.

Den senaste säsongen har sett Paulista på bänken en del, och brassen har även varit skadad en del. Paulista spelar som både mittback och högerback. 26-åringens kontrakt med Valencia är på fem år och han har en utköpsklausul på 80 miljoner euro.

Valencia har också värvat Jeison Murillo på lån från Inter Milan. Lånet gäller för två år framöver och de har även möjlighet att köpa mittbacken efter låneperiodens slut.

Murillo är en colombiansk mittback, som spelat i Inter sedan 2015. Tidigare klubbar har bestått av Cadiz CF, Granada CF och Las Palmas, så centerbacken har en del erfarenhet gällande den spanska fotbollen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365