Officiellt: Arsenal värvar Cohen Bramall

Officiellt: Arsenal värvar Cohen Bramall

Den unge försvararen har imponerat

Arsenal har varit aktiva under vinterns transferfönster och värvat in den unge talangen Cohen Bramall från amatörlaget Hednesford Town, som kommer att sluta upp med klubbens U23-lag.

Londonklubben Arsenal har gjort en värvning under vinterns transferfönster. Det handlar om 20-årige Cohen Bramall från amatörlaget Hednesford Town i Evo-Stik norra Premier League. Bramall spelar på vänsterbackspositionen och är en offensiv försvarare som kommer att ansluta till Arsenals U23-lag. Bramall har imponerat under uttagningar och Arsenal valde att slå till, engelska tidningen The Telegraph uppskattar priset för 20-åringen till mellan 40 000 – 80 000 pund, en summa som i Londonklubbens ögon inte kan vara så hög med tanke på att de betalar några av sina stjärnor mer i lön under en vecka.

Tränare Arsene Wenger har uttalat sig om det nya stjärnskottet för klubbens officiella hemsida, via Goal.

– Jag tror att när du går ner (till amatörligorna), finns det ett mentalt val. Det är ett mentalt test – älskar du fotboll tillräckligt mycket? Är du redo nog att kämpa (för att visa) att du är över den här nivån och att du verkligen vill komma tillbaka?

– Spelare som Giroud och Koscielny har gått igenom det testet. De är lika på det sättet. När de väl kommer upp, menar dem det verkligen. (Bramall) är en ung, lovande vänsterback som saknar erfarenhet på toppnivå men som har fantastiska ingredienser. Han har oerhörd fart, en bra vänsterfot, en vilja att göra bra ifrån sig. Generellt sett är han en väldigt spännande framtidsutsikt, avslutade tränaren.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply