Nacho Monreal: ”Förhandlar med Arsenal”

bet365

Arsenal-backen kan förlänga med klubben

Den spanske landslagsmeriterade vänsterbacken Nacho Monreal har växt ut till en nyckelspelare för Arsenal. Nu kan han förlänga med klubben, då han själv bekräftar förhandlingarna.

I somras ryktades det stundtals frenetiskt om att Arsenal skulle tappa sin vänsterback Naco Monreal, trots att han cementerade sin startplats under slutet av förra säsongen. Då placerades han i klubbar som Athletic Bilbao, men en flytt blev aldrig av. Nu har han fortsatt spela i Arsenals startelva, och han sägs vara nöjd med tillvaron.

Nacho Monreal ser ut att förlänga med Arsenal

Sedan en tid tillbaka har det rapporterats om att spanjoren kan förlänga med Arsenal, och att kontraktsförhandlingarna pågår för fullt.

– Jag har alltid sagt att min tanke är att stanna här, säger vänsterbacken till talkSPORT och fortsätter:

– Vi förhandlar med klubben, vi behöver prata och nå en överenskommelse. Jag hoppas det blir så. Självklart vill jag stanna här.

Nyckelspelare för Arsenal

Monreal har spelat samtliga minuter för Arsenal denna säsong, och förväntas bygga vidare med ytterligare 90 minuter i dagens match mot Swansea. Han har totalt petat Kieran Gibbs, spelaren som han värvades in för att vara back-up för. Han fick till och med lämna över tröjnummer 17 förra sommaren när Alexis Sanchez anlände till klubben och tog numret istället. Han var enormt viktig för Arsenal förra säsongen i äventyret i FA-cupen, då han i kvartsfinalen hjälpte till att sänka Manchester United med ett tidigt mål. Denna säsong är han än så länge mållös, men två assister har han hunnit få i ligaspelet.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply