“Mourinho inte gentleman nog att ta över Arsenal”

"Mourinho inte gentleman nog att ta över Arsenal"

Arsenal-legendaren Bob Wilson uttalar sig om Mourinho

José Mourinho kommer aldrig att få ta över efter Arsene Wenger, menar Arsenal-legendaren Bob Wilson på då han anser att den portugisiske tränaren är respektlös och inte en gentleman nog att kunna styra klubben så som den skall styras.

Arsenal-legendaren Bob Wilson, dubbelvinnare 1971, har uttalat sig om det faktum att José Mourinho aldrig kommer att få ta över Arsenal efter Arsene Wenger, då han inte anses ha de rätta metoderna. Det är vida känt att Mourinho och Wenger inte går ihop och det har varit ett antal giftiga meningsutbyten under åren de två emellan, allra senast då Arsenal mötte United på Old Trafford för några veckor sedan. Wilson menar på att den portugisiske tränaren inte innehaver de rätta metoderna för att kunna ta över Arsenal.

– Arsenal som en ledning, som en klubb, skulle inte gilla José Mourinhos tränarmetoder. Eftermatch-snacket och respektlösheten. Hans respektlöshet mot Arsene Wenger … Jag kommer aldrig att förlåta honom för det, sade Wilson via Goal.

– Arsenal, som en fotbollsklubb, är annorlunda på sättet de försöker att göra saker. Det finns en specifik stil. De har alltid försökt att göra saker på ett gentlemannamässigt sätt. Det är ett annorlunda sätt jämfört med många, många klubbar. Arsene har varit i Arsenal i 20 år och vad han har gjort, och på sättet han har gjort det, har varit otroligt. Till och med jag kollar ibland och tänker ‘vem tusan kan ersätta Arsene’.

– Men Eddie (Howe) skulle definitivt vara i ramen. Jag älskar sättet Bournemouth spelar på. Det är väldigt likt Arsenal, de spelar i en liknande stil, så det skall ses upp till. Jobbet som Eddie har gjort är otroligt, avslutade Wilson.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply