Mittfältaren: ”Vore trevligt med Arsenal”

bet365

Ytterligare en viktig spelare kan lämna Southampton

Bland andra Morgan Schneiderlin är på väg bort från de senaste säsongernas succelag i Premier League, Southampton. Nu kan även den kenyanske mittfältaren Victor Wanyama vara på väg att lämna klubben. – Vore trevligt med Arsenal, säger han enligt The Mirror.

Southampton har de senaste säsongerna fått vänja sig vid att tappa flera nyckelspelare. Förra sommaren lämnade bland andra Adam Lallana, Dejan Lovren och Luke Shaw den sydengelska klubben för spel i andra Premier League-klubbar. Trots spelartappen lyckades man den här säsongen klättra ytterligare en placering i tabellen, men nu ser det återigen ut som att flera viktiga spelare kan komma att lämna St. Marys Stadium under sommaren.

”Funderar på framtiden”

Sedan tidigare har mittfältaren Morgan Schneiderlin uppgetts vara på väg bort från klubben, och bland andra Manchester United och Arsenal har ryktats vara intresserade. Rykten som inte direkt minskade när fransmannen under dagen la upp en bild på Twitter och Instagram där han deklarerade att han funderar på framtiden.

Öppnar för flytt

Nu har ytterligare en viktig spelare i Ronald Koemans lagbygge öppnat för en flytt. – Det skulle vara trevligt att flytta till Arsenal, säger Victor Wanyama enligt The Mirror till kenyansk TV. Wanyama, som den här den här säsongen spelat 32 Premier League-matcher för den engelska klubben, förklarar sedan att det är upp till Southampton själva om de vill släppa honom. – Men just nu kan bara Southampton ta ett sådant beslut, och mitt fokus just nu ligger hos Southampton.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply