Mathieu Debuchy nära flytt till Galatasaray

Arsenalbacken på väg till Turkiet

Mathieu Debuchy ser ut att lånas ut igen. Enligt engelska Goal ska Arsenal vara överens med Galatasaray om ett låneavtal för den franske ytterbacken. 

Arsenal har som vanligt varit en av de klubbar som kopplats ihop med flest spelare under årets transferfönster. Londonklubben jagar bland annat en ny mittback i form av Shkodran Mustafi och uppges nu ha lagt nya bud på Alexandre Lacazette och Riyad Mahrez. Än så länge har Arsene Wenger dock inte lyckats göra klart med någon nya spelare  utöver Granit Xhaka och det japanska underbarnet Takuma Ansano. Att göra sig av med spelare verkar dock vara enklare för Arsenals tränare. Enligt Goal ser Arsenal nu återigen ut att låna ut Mathieu Debuchy, som spenderade stora delar av förra säsongen på lån hos franska Bordeaux.

”Överens om ett avtal”

Engelska Daily Sport är mindre försiktiga med sina uppgifter och skriver att affären redan är klar och att klubbarna är överens om ett låneavtal. Det samtidigt som Arsene Wenger själv verkar vilja göra sig av med den 31-årige fransmannen – som endast gjort 22 framträdanden sedan ankomsten till klubben för ett par år sedan.

Mycket talar nu för att Wenger i stället satsar på den tidigare utlånade Arsenalbacken Carl Jenkinson som backup.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply