Martinez: ”Jag får lämna Porto”

bet365

Anfallsstjärnan jagas av bland annat Roma, Arsenal och Valencia

Jackson Martinez har länkats bort från Porto i flera år. Nu kan något vara på väg att ske. Anfallsstjärnan bekräftar nämligen själv att han fått tillåtelse att lämna i sommar.

Den colombianske anfallaren Jackson Martinez har spelat i portugisiska storklubben Porto sedan sen sjunde juli 2012 och har under de senaste åren varit väl omtalad när det gäller potentiella övergångar. Samma sak ser ut att ske även den här sommaren med intresse från bland annat den italienska storklubben Roma, engelska Arsenal samt spanska Valencia.

”Jag får lämna Porto”

Nu kommer dessutom väldigt positiva kommentarer från protagonisten själv gällande en möjlig flytt när transferfönstret slår upp portarna.
– För tillfället är jag fokuserad på landslaget, säger anfallaren till Marca, med ett väntande Copa América.
– Men vi väntar på att se hur min framtid kommer att bli, med tanke på att jag redan har fått tillåtelse från Porto att lämna klubben.

Kontrakt till 2017

Den senaste säsongen har den colombianske landslagsmannen mäktat med 32 mål på totalt 42 spelade matcher, alla tävlingar med klubblaget inräknade. Han står under kontrakt till sommaren 2017 och 28-åringen värderas av Transfermarkt.de till 32 miljoner euro. Den senaste säsongen slutade Porto på en andra plats i den portugisiska ligan, tre poäng efter mästarna Benfica.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply