Marquinhos vill flytta till Barcelona

Marquinhos vill flytta till Barcelona

Hoppas att Barcelona kontaktar honom

Enligt Football Espana hoppas PSGs Marquinhos att Barcelona kontaktar honom då han vill flytta till den spanska klubben.

Marquinhos framtid i PSG är fortsatt osäker. Under hela våren ryktades det om att spelaren kunde vara på väg att lämna de franska ligamästarna. Det sades bland annat att Arsenal, Manchester United och Chelsea jagade Marquinhos. Det hetaste ryktet var dock att Barcelona förhandlade med PSG om Marquinhos, där spelaren sades öppna för en flytt. Nu har nya rykten uppstått, och ännu en gång är det Barcelona som är inblandade.

Enligt Football Espana hoppas Marquinhos att Barcelona kontaktar honom så att han kan ansluta till den spanska klubben och flytta till Camp Nou i höst. Brasilianaren sägs trivas i sin nuvarande klubb PSG, men det hävdas att han inte skulle tacka nej till Barcelona om de båda klubbarna komma överens om en transfer.

Dock så kan en eventuell övergång dra ut på tiden. Källor inom PSG hävdar att klubbens ledning inte kommer att tillåta att Marquinhos lämnar innan man har gjort klart med Unai Emery som ny tränare på Parc des Princes.

Dessutom är inte Marquinhos den enda mittbacken som Barcelona kan tänka sig att värva under sommarens transferfönster. Det har under en längre period uppgetts att de spanska mästarna har börjat kolla upp möjligheten av att värva Samuel Umtiti från Lyon.

Marquinhos kom till PSG i juli 2013 då han lämnade Roma. Under sina tre år i den franska huvudstaden har han varit med om att vinna den franska ligan tre gånger och den franska cupen två gånger. Nu ser det ut som att det kan vara dags för ett nytt äventyr.    

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply