Manchester United vill köpa Arsenals storstjärna

Manchester United vill köpa Arsenals storstjärna

Özil kan gå till United – redan i sommar

Arsenal har det fortsatt förtvivlat svårt att skapa bra resultat i ligaspelet. Senaste gick man på plumpen mot Watford och efter en fjärdedel av ligaspelet så är London-klubben redan på väg att bli avskrivna. Det gör då att två av storstjärnorna ryktas vara på väg bort.

Manchester United har lyckats med något svårt. Man har gått från en kris, säsongerna efter att Sir Alex Ferguson lämnade The Red Devils, till att Jose Mourinho nu fått fart på maskineriet igen. Det här är något som kan ge lite avundsjuka i landet.

I alla fall när det kommer till de sydöstra delarna av London. För där befinner sig Arsene Wenger och Arsenal, fortfarande utan att kunna hitta formen.

Manchester United vill köpa Arsenals storstjärna

Özil kan gå till Manchester United

SE ÄVEN: Vad tjänar spelarna i Arsenal? 

En som verkar vilja byta upp sig är ny Arsenals mittfältsgeneral Mesut Özil. Den tyske landslagsmannen, med bland annat ett VM-guld samt några titlar med Real Madrid i bagaget, vill nu gå tillbaka till att vinna stora titlar. Det här är något som vi vet om vid det här laget.

Det kan då komma att bli just Manchester United. Engelsk media uppger att en övergång kommer att kunna ske redan i januari. Dels eftersom Özil skulle vara tillgänglig för spel i Champions League, dels för att Arsenal vill få honom såld innan sommaren samt dels för att Pogba är skadad på obestämd tid.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365