Manchester United kan offra superstjärnorna – för Arsenal-stjärnan

Manchester United kan offra superstjärnorna - för Liverpool-stjärnan

Alexis Sanchez kan gå till United

Manchester United uppges vara på väg att köpa Real Madrid-stjärnan Garth Bale som även Atletico Madrids superstjärna Antonie Griezmann. Men nu verkar man kunna offra de två, för att istället köpa Arsenals storstjärna Alexis Sanchez. 

Sedan förra sommaren så ska Jose Mourinho ryktats vara intresserad av att värva in ytterligare stjärnor till den redan stjärnspäckade United-truppen. Till exempel så ska framför allt Antonie Griezmann ha varit en av de hetaste namnen.

Även Real Madrids storstjärna Gareth Bale var ett namn som dök upp flera gånger. Faktum är att båda har uppgetts vara på väg in till klubben under den kommande sommaren.

Manchester United kan offra superstjärnorna - för Liverpool-stjärnan

Kan gå offra stjärnorna för Sanchez

LÄS ÄVEN: Det tjänar Arsenals stjärnor

För faktum är att United kan köpa in båda under sommarens transferfönster. Men däremot så kan man komma att offra värvningarna av de båda spelarna för en annan storstjärna.

Mail On Sunday skriver, och uppgifterna återges av The Guardian, att Mourinho och hans United behöver en ny anfallare. Då kan Arsenals Alexis Sanchez vara spelare som man tar in helt gratis till sommaren. Man väljer då att inte köpa in fler spelare för att ge plats åt chilenarens höga lön.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365