Manchester United förbereder jättebud på Pierre-Emerick Aubameyang

Manchester United jagar Dortmund-stjärnan

Manchester United förbereder ett bud på 60 miljoner euro för Dortmunds målspruta Pierre-Emerick Aubameyang. Det skriver engelska Daily Star idag. 

Manchester United har under säsongen haft ett genomgående problem med målskyttet. Manchesterlaget har misslyckats med att göra mål i 10 av deras 31 matcher den här säsongen. Det kommer därför inte som någon överraskning att Premier League-giganten redan nu letar efter anfallsförstärkningar inför nästa säsong. Nu uppger Daily Star, som hänvisar till en artikel från Starsports, att klubben kommer lägga ett bud på 60 miljoner kronor för Dortmunds Pierre-Emerick Aubameyang, som gjort makalösa 31 mål på 33 matcher för den tyska klubben den här säsongen.

Mourinho före Wenger

Premier League-konkurrenten Arsenal har tidigare visat intresse för den gabonske anfallaren. Men enligt Daily Star ska Aubameyang föredra en flytt till Manchester United om Jose Mourinho tar över klubben efter sommaren. Vilket vi trots allt får hålla som högst troligt.

Har kontrakt till 2020

Den vindsnabbe anfallarens kontrakt med Dortmund går ut 2020, och ska vi tro Dortmunds ägare Hans-Joachim Watzke ska det mycket till för att klubben ska släppa sin guldklimp.

– Han är under kontrakt med oss fram till 2020. Den här situationen är inte ny för oss, vi är en av dem största klubbarna i Europa. Det är bara normalt att våra spelare drar till sig uppmärksamhet, sa Watzke till tyska Kicker för några dagar sedan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply