Lyon förkastar Arsenals bud på Lacazette

Lyon förkastar Arsenals bud på Lacazette

Alexandre Lacazette kommer stanna i Lyon nästa säsong

Arsenal är i desperat jakt efter anfallare i sommar och Arséne Wenger har även sagt att han vill köpa en anfallare. Alexandre Lacazette har varit huvudspåret under några veckor, men han kommer inte flytta från Lyon.

Daniel Welbeck gick sönder igen vid säsongsavslutningen och han är borta till oktober. Arséne Wenger svarade genom att förklara att han vill köpa en till anfallare i sommar. Det har gått prat om Islam Slimani, Romelu Lukaku och andra stora målskyttar. Nu ser det ut som om ett nytt namn har kommit in i jakten på nästa Thierry Henry.

Namnet som det pratats om mycket i fransk och engelsk media är Alexandre Lacazette. Anfallaren har inte bara kopplats ihop med Arsenal utan även Real Madrid, West Ham och Paris Saint-Germain. Nu har Lyon gjort ett officiellt uttalande där man säger att ett bud från Arsenal har förkastats av klubben.

En viktig del av laget

Lyon släppte ett uttalande på sin officiella twitter där man bekräftar att ett bud på 35 miljoner euro har tagits emot av Arsenal, men att man sade nej direkt. Anledningen är att Lacazette är en så pass viktig del för laget och en av spelarna man vill bygga runt.

”Verkligheten är att klubben har tagit emot ett bud från Arsenal värt 35 miljoner euro, ett bud som vi inte följde upp på av en anledning: Lyon kommer behålla Alexandre Lacazette som är ovärderlig och en av ledarna i Bruno Genesios lagbygge.”

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365