LISTA: Fem saker du inte visste om Shkodran Mustafi

LISTA: Fem saker du inte visste om Shkodran Mustafi

Fem saker du bör veta om den jagade mittbacken Shkodran Mustafi

En av sommarens mest jagade spelare har varit Shkodran Mustafi. Den tyske mittbacken har spenderat två år i La Liga och Valencia, men har blivit flitigt ihopkopplad med en flytt till Arsenal i sommar. Arsenal har nämligen rejäla problem med försvarssituationen och man har därför identifierat Mustafi som en möjlig lösning till deras bekymmer.

Mustafi är en av många duktiga tyska försvarare som har spelat en roll i det så oerhört framgångsrika tyska landslaget de senaste åren. Han var bland annat med och vann VM i Brasilien för två år sedan, även om han ännu inte etablerat sig fullt ut i startelvan. Mustafi är ändå en väldigt intressant spelare för framtiden och mycket talar för att vi får se 24-åringen i Premier League inom en snar framtid. Därför har vi tagit fram fem saker du inte visste om Shkodran Mustafi.

Saker du bör veta om Shokdran Mustafi

Tidigare har vi listat saker du inte visste om spelare som Marcus Rashford, Henrikh Mkhitaryan, Paul Pogba, Riyad Mahrez, Dimitri Payet och Leroy Sané. Om du vill kika på mer information gällande ovan nämna spelare klickar du bara på spelarens namn. Om du vill läsa vidare om fem saker du inte visste om Shkodran Mustafi, då fortsätter du scrolla ner.

Nu börjar Silly Season Sverige listan på fem saker du bör veta om Arsenals tranfermål Shkodran Mustafi.

Klicka på nästa sida för nummer 5 på listan.

Sidor: 1 2 3 4 5 6

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply