Leicester reser till Las Vegas vid ligavinst

Leicester reser till Las Vegas vid ligavinst

Las Vegas i sikte för Leicester?

Om Leicester vinner Premier League kommer spelarna bli belönade med en resa till Las Vegas, uppger Daily Mail.

Leicester har överraskat de flesta i årets Premier League. Trots dagens förlust mot Arsenal har man ett försprång av två poäng i toppen av ligan, med tolv omgångar kvar att spela.

Den här framgången är något som klubbens ledning inte har varit förberedd på. Tidigare uppgavs det att Leicester-spelarna får ingen bonus om de vinner Premier League. Nu kommer dock uppgifter om att spelarna inte kommer gå lottlösa om man skulle ta hem Premier League-pokalen. Daily Mail uppger att klubbens ledning kommer bjuda på en resa till Las Vegas om överraskningslaget skulle lyckas med det som ingen trodde var möjligt innan säsongen.

Den som sägs stå för detta initiativ är klubbens ägare Vichai Srivaddhanaprabha, tillsammans med sin son. Han hoppas att detta löfte ska fungera som en extra tändvätska för lagets spelare inför de sista omgångarna i Premier League. Och det ska sägas att denna utgift inte påverkar ägarens plånbok särskilt mycket. Hans tillgångar sägs nämligen ligga på cirka 1,5 miljarder pund.

Det återstår dock att se om ägaren kommer behöva stå för sitt ord och infria sitt löfte. Det är trots allt 36 poäng kvar att spela om för lagen i titelstriden i Premier League. Härnäst tar Leicester emot Norwich, lördagen den 27e februari.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply