Laurent Koscielny: Jag trivs i Arsenal

Laurent Koscielny om sin framtid i Arsenal – vill stanna

Arsenals mittbacksstjärna, Laurent Koscielny, har uppgetts vara på väg bort från klubben en längre tid. Nu berättar dock fransmannen själv att han trivs i klubben och att han inte har några planer på att lämna laget till sommaren.

Laurent Koscielny har varit en av Arsenals viktigaste kuggar i försvarsspelet under den här säsongen. Den franske landslagsmannen har ryktats vara på väg till olika klubbar på den europeiska kontinenten, men så verkar det nu inte bli.

För när mittbacken själv berättar om sin framtid säger han till den engelska radiostationen RMC att han inte vill lämna klubben samt att han trivs bra i London-laget.

Fått bud från Frankrike

Enligt den engelska sportsajten Sky Sports ska Laurent Koscielny ha fått bud från klubbar i sitt hemland Frankrike. Vilka klubbar det rört sig om framkommer inte, men försvarsstjärnan säger själv att det bara är rykten.

– Jag har inte haft kontakt med någon annan klubb, vare sig från Frankrike eller ett annat land, säger han RMC.

Samtidigt kommer det uppgifter om att fransmannen även ska vara på väg att förlänga sitt kontrakt med klubben, vilket skulle ge honom en löneökning och minst två år till som Arsenal-spelare.

– Jag trivs bra här, både på och utanför planen.

Arsenals nästa match i ligaspelet blir toppmötet mot Liverpool.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply