Laurent Koscielny: ”Jag skulle aldrig spela i Paris”

Laurent Koscielny: ”Jag skulle aldrig spela i Paris”

Han avslöjar vart han vill avsluta sin karriär

Arsenals klippa i försvarslinjen, den franske mittbacken Laurent Koscielny, avslöjar att den enda klubb han skulle lämna Arsenal för är sin gamla franska klubb Lorient, och skulle till och med avvisa en potentiell flytt till Paris Saint-Germain.

Arsenalstjärnan Laurent Koscielny har kommit till att bli ett säkert kort i Londonklubbens försvarslinje och har till och med fått ta över kaptensbindeln i Per Mertesackers frånvaro. Mittbacken har gått från klarhet till klarhet och är utan tvekan en startspelare i Arsene Wengers startelva. I den tyske kollegans frånvaro har han kommit att forma ett starkt partnerskap med den nya sommarvärvningen av den tyske landslagsmannen Shkodran Mustafi och det kan bli svårt för Wenger att bryta upp mittbackslåset när Mertesacker väl kommer tillbaka.

I klubben väntar man fortfarande på att de stora stjärnorna Mesut Özil och Alexis Sanchez skall skriva nya kontrakt, men när det gäller Koscielny finns det inga tvivel. För närvarande står mittbacken på ett kontrakt till 2019 och nu har han uttalat sig om sina framtidsplaner, som inte involverar en möjlig flytt annat än tillbaka till sin gamla klubb Lorient.

– Flytta till Paris? Jag skulle aldrig bo eller spela där! Jag kommer att avsluta min karriär i England eller Lorient, sade Koscielny till franska L’Equipe.

Koscielny anlände till Arsenal 2010 som en okänd försvarare från franska Lorient och enligt sitt uttalande är det den enda klubben som 31-åringen skulle tänka sig att lämna Arsenal för. Det har ryktats om en möjlig flytt till Paris Saint-Germain men det är rykten som försvararen nu bestämt skjuter ner.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply