Lämnade Arsenal – kan han hitta magin igen?

Lämnade Arsenal - kan han hitta magin igen

Kan hitta magin när han lämnat Arsenal?

För Santi Cazorlas del var avslutningen i Arsenal inte den enklaste, och nu är han tillbaka i Villarreal, där karriären tog fart på allvar.

Det var i den lilla La Liga-klubben Villarreal, några mil utanför Valencia, som allt hände för Santi Cazorla. Efter en bra tid i klubben fick han chansen att gå till Arsenal, och den chansen tog han.

Cazorla hade det tufft under den sista tiden med Wenger. Bland annat sa den franske tränaren så här om Cazorla, och tyckte bland annat att situationen för mittfältaren är var väldigt svår.

Santi är desperat att få spela. Det enda sättet att göra honom glad är att låta honom springa ut på planen, men vi kan inte ta den risken just nu. Han kanske behöver opereras, och la till förklaringar varför spanjoren inte kunde vara kvar i laget.

Kan bli bättre igen

LÄS MER: Prispengar Nordea Masters

– Det finns två anledningen. Den första är att vi redan har ett bra mittfält. Dessutom är det januarifönstret vi talar om. Det går inte att hitta en spelare med Santi Cazorlas kvalitéer under januari månad, säger Wenger till Sky Sports.

Nu är det ju nämligen som så att han återvänt till Villarreal nu, där många tror att magin kan komma tillbaka. Bland annat skriver Sky Sports att det kan har varit direkt nödvändigt att lämna London och Arsenal för att komma igång igen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply