Koscielny: ”Jag vill avsluta karriären i London”

Koscielny: "Jag vill avsluta karriären i London"

Arsenalförsvararen vet vad han vill

Arsenals mittbacksklippa Laurent Koscielny har gått ut och sagt att han kan föreställa sig att spela i Arsenal karriären ut, om han inte går tillbaka till sin gamla franska klubb Lorient och den 31-årige mittbacken trivs i Londonklubben.

Arsenalstjärnan Laurent Koscielny har kommit till att bli ett säkert kort i Londonklubbens försvarslinje och har till och med fått ta över kaptensbindeln i Per Mertesackers frånvaro. Mittbacken har gått från klarhet till klarhet och är utan tvekan en startspelare i Arsene Wengers startelva. I den tyske kollegans frånvaro har han kommit att forma ett starkt partnerskap med den nya sommarvärvningen av den tyske landslagsmannen Shkodran Mustafi och det kan bli svårt för Wenger att bryta upp mittbackslåset när Mertesacker väl kommer tillbaka.

Det har funnits tvivel om den franska stjärnans framtid då det har funnits snack om att han skulle kunna komma att gå till de franska mästarna Paris Saint-Germain, men det är rykten som försvararen bestämt skjuter ner och menar på att han vill avsluta karriären i Londonklubben skriver TMW.

– Jag kan spela i det franska fotbollslandslaget tack vare Arsene Wenger, och jag kommer att vara tacksam till honom i hela mitt liv. Jag kommer att avsluta min karriär här i Arsenal, eller spela för min gamla Ligue 1 klubb, Lorient. Men jag skulle verkligen vilja bo i London, sade fransmannen.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply